Tulevia tapahtumia:


???


Menneitä tapahtumia:


Pidin puheen suorassa nettilähetyksessä aiheesta "Miksi koronarokotehaittoja ei tunnisteta eikä tunnusteta?" Koronarokotehaittakonferenssissa 9.6.2023.


Pidin esityksen "Inspiraatiota haastavassa maailmantilanteessa: Hereillä unien maailmassa" VALO ry:n Syyspäivässä 19.11.2022 Hämeenlinnassa.


Osallistuin puhujana luentotilaisuuteen 28.5.2022 Ikaalisten kylpylähotellissa. Aiheena oli "Valona tässä hetkessä".


Olin TerveysSummitissa haastateltavana pe 6.5.2022. Aiheena oli autismi.


Tietoisuuden Laulu Aarteenetsijöille

- MEDITAATIO -

Era Nova kirjakaupan Salissa, Kasarmikatu 2. Helsinki

ke 29.9.2021 klo 17:30 - 19:30

Tule rauhoittumaan ja eläytymään sisäiseen matkaan, joka kohottaa tietoisuuttasi tämän vastakkainasettelujen maailmamme tuolle puolen, oman Valokehosi ja kollektiivisen Minä Olen se Minä Olen - olemuksesi äärelle.

Kyseessä on Nina Kristiina Honkasen suunnittelema ja tekemä audiovisuaalinen kokonaisuus, joka kestää noin tunnin ja vartin ja jonka jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjailijalle.

Oviraha omantunnon mukaan.


29.9.2020 - Kaikille avoin ja maksuton mielenkiintoinen kirjailta klo 18 - 19:30 Era Novan Sali, Kasarmikatu 2, Helsinki 

Kohti Kultaisen Valolinnun Aikaa - Tietoisuuden Laulu Aarteenetsijöille

Korkeampaan Tietoisuuteen herääminen

Nina Kristiina Honkanen puhuu inspiroivasti tietoisuutemme evoluutiosta. Hän puhuu siitä, kuinka voimme päästää irti vanhoista opituista malleista, harjoittaa huomaamista arjessamme; kuinka alkuperämme on Korkeammassa Valossa ja Rakkaudessa, minkä kuitenkin unohdimme, kun tietämättömyyden ja tiedostamattomuuden "uneen" vaivuimme; kuinka meistä jokaisesta voi tulla todellisen Aarteemme etsijöitä, kun vihdoinkin heräämme; kuinka koko ajan tarvitsemme erottelukykyä ja suojelusta kollektiivisen tietoisuuskenttämme alemmista kerroksista tulevaa "langennutta" mielen energiaa vastaan; ja kuinka tieteen ja Hengen tulee vihdoinkin yhdistyä, jotta ihmiskunta kykenisi oikeasti ratkomaan ongelmiaan.

Tule kuuntelemaan, inspiroitumaan ja harjoittamaan huomaamista ja rakkaudellista yhteyttä itseesi, toinen toisiimme ja Korkeampaan Tietoisuuteen!