Keho - Mieli - Henki


Aarteemme etsiminen Unien puutarhasta, uinti delfiinien kanssa hyperavaruudessa, leijonalla ratsastaminen aavikon halki Sfinksin ja Suuren Pyramidin salaisuuksien äärelle ja Korkeampaan Tietoisuuteen herääminen ovat ehkä vain unta tai mielikuvituksemme tuotetta. Vai voisiko olla, että ne ovatkin jotakin enemmän?

Lukiessamme kirjaa astumme sisäiselle matkalle, jossa unitila, hereillä olo ja Korkeamman Tietoisuuden kokemus limittyvät ja joka johdattaa meitä vääjäämättä kohti todellista aarrettamme, Valokehoa ja kollektiivista Minä Olen se Minä olen - olemustamme.

Seikkailullisen luonteensa, runollisen poljentonsa ja henkis-tieteellisen teemansa ansiosta kirja puhuttelee sekä nuoria että aikuisia "aarteenetsijöitä". Meissä kaikissa, iästä huolimatta, on se kultainen sisäinen lapsi, joka voi nähdä tavanomaisen tuolle puolen ja jota meidän tulee oppia rakastamaan ja vaalimaan vapauttaaksemme mielemme maallisen "unien maailmamme" illuusioista ja kyetäksemme suuntautumaan kohti korkeampaa tarkoitustamme.

Koko kirjan läpi ulottuva "sinisenä sanojen virtana" etenevä Tietoisuuden Laulu Aarteenetsijöille - runo toimii kuin "kirjana kirjan sisällä". Sen voi lukea myös omana erillisenä kokonaisuutenaan.


Osta kirja:

Kirjoita kirjan tai kirjailijan nimi verkkokaupan hakukenttään.

Kirjan tiedot:

Kirjan nimi: Kohti Kultaisen Valolinnun Aikaa

Alanimi: Tietoisuuden Laulu Aarteenetsijöille

Kirjailija: Honkanen, Nina Kristiina

Julkaisupäivä: 19.03.2020

Kokonaissivumäärä: 148

Kirjan koko: 14,8 x 21 cm (A5)

Kirjan selkä: pyöristetty (kovakantisessa)

Kannen laminointi: kiiltävä

Kirjan sisuksen paperin väri: valkoinen 90g 


Saatavilla suomeksi ja englanniksi, sekä kova- että pehmeäkantisena ja e-kirjana.


Yhteystiedot:  info@ninakhkirjat.com  

Ilmaiset arvostelukappaleet lehdistölle:  lehdisto@bod.fi

Kerro mille medialle kirjoitat arvostelua sekä yhteystietosi, niin BoD lähettää sinulle arvostelukappaleen.